https://amg-news.com/barbara-oneill-we-clean-the-liver-lose-weight-renew-the-cells-of-the-body/

Rent blod — ren lever! Människokroppens huvudorgan är designat för 600 års arbete, men en person lyckas döda det på 60 år av livet. Felaktig näring och alkohol förstör levern, cell för cell.

Vi vet hur man snabbt rensar levern och gör ordning på kroppen. På bara ett par dagar kommer du att känna dig pigg, matsmältningsproblem kommer att försvinna. Det är också ett bra förebyggande av sjukdomar i hjärt-kärlsystemet!

Hur man rengör levern hemma. Jag föreslår att du förbereder ett avkok av russin, som aktiverar biokemiska processer i kroppen och renar blodet och levern från gifter. Jag älskar denna torkade frukt…

Var uppmärksam på färgen på russinen när du köper: välj torkade frukter av mer naturliga, mörka nyanser. Rena, välformade russin, inte för hårda och inte för mjuka – det är vad vi behöver! Om russinen är blanka, troligen har de behandlats med speciallösningar, tänk på detta.

Avkok av russin. Du måste laga ett mirakulöst avkok på kvällen!
Ingredienser:

● 2 matskedar vatten

● 150 g russin

Förberedelse:

1. Tvätta russinen noggrant.

2. Koka upp vattnet och häll de tvättade russinen i det. Koka russinen i 20 minuter. Låt buljongen dra hela natten.

3. Sila av buljongen på morgonen och värm upp den lite.

Buljongen är klar att användas! Drick det på fastande mage varje morgon. En halvtimme efter det kan du äta frukost! Jag rekommenderar att du lägger till ångade russin till havregryn: du får en utmärkt hälsosam frukost.

För att göra leverrengöringsproceduren ännu mer effektiv är det värt att lägga till leverrengöringsprodukter till menyn. Rödbetor, morötter, äpplen, kål, jordärtskocka, mjölktistel, spenat, katrinplommon. Det är användbart att begränsa mejerimat.

Om du dricker ett avkok av russin minst 4 dagar i månaden kommer det redan att finnas ett resultat! Ge dina vänner en portion hälsa – visa dem detta helande recept.

Hur man känner igen tidiga tecken på leversvikt – första symtom

Innan levern når punkten av fel finns det flera varningstecken som inte bör ignoreras. Dessa tecken tyder på att levern inte uppfyller alla sina uppgifter på grund av en felaktig kost.

Här är signalerna: kronisk trötthet, negativa känslor, hjärndimma (slöhet eller en känsla av total utmattning), diffus huvudvärk, migrän, led- eller muskelvärk, överdriven svettning, allergier, akne eller hudsjukdomar, gaser, uppblåsthet, buksmärtor, förstoppning, diarré, hormonell obalans, ångest, depression, dålig andedräkt och oförklarlig viktökning.

Dessa symtom kan verka för generella, men om du har fler än tre samtidigt kan det betyda att levern kämpar för att utföra sina uppgifter.

Den goda nyheten är att om du tidigt inser att din lever inte fungerar korrekt, kan du göra några livsstilsförändringar för att få den tillbaka på rätt spår.

Försök att anamma dessa tips i ditt liv:

Köp ekologiska produkter

Undvik genetiskt modifierade livsmedel fulla av farliga kemikalier.

Anta en balanserad kost

Kvalitetsproteiner (djur- eller växtbaserade), fullkorn, fermenterade produkter, hälsosamma fetter, nötter och frön bör alla vara en del av din kost. Undvik ohälsosamma oljor som raps, majs och solrosolja.

Drick mycket vatten

Du bör konsumera minst två och en halv liter vatten varje dag.

Ät mycket nyttiga fetter

Kokosolja, smör från gräsmatade djur, avokado och hampaolja är alla hälsosamma fetter som hjälper din lever att fungera korrekt.

Glöm inte fibern

De flesta behöver minst 35 gram fibrer om dagen. Dessa kan komma från chiafrön, linfrön, avokado, broccoli och brysselkål.

Eliminera bearbetat socker

Vitt/brunt socker, rörsocker och betsocker bör alla elimineras från din kost.

Ät mycket bladgrönt

Dessa grönsaker innehåller magnesium, folsyra, vitamin C och B.

Begränsa alkoholkonsumtionen

Du kan ersätta det med fysisk träning och meditation.

Förutom dessa verktyg finns det livsmedel och örter som gör underverk för din lever. Till exempel är kronärtskockor kända för att skydda och stödja leverfunktionen. Dessutom hjälper kronärtskockor gallproduktionen.

Gurkmeja, som innehåller den aktiva ingrediensen curcumin, hjälper kroppen att eliminera cancerframkallande ämnen. Detta innebär att levern kommer att vara mer skyddad och stödd i att regenerera om dess celler har påverkats. Mjölktistel, en växt som växer i Rumänien, särskilt i Dobrogea, är en sann välsignelse för levern.

Silymarin, den aktiva komponenten i mjölktistel, är antifibrotisk, antiviral, antioxidant och antiinflammatorisk. Dessutom skyddar denna växt levern.