https://amg-news.com/barbara-oneill-cancer-cells-die-in-42-days-this-famous-austrians-juice-cured-over-45k-people-from-cancer-other-incurable-diseases-recipe-video/

Kärnan i Breuss Cancer Cure är en stel diet, som består av en 42-dagars fasta i kombination med speciella grönsaksjuicer och teer.

Ytterligare rekommendationer ingår, till exempel för att undvika så kallade vattenvener. Enligt Breuss teori kräver cancer fast föda för att överleva i kroppen.

Påståendena om effektivitet stöds inte av godtagbara bevis och det finns inga tillförlitliga vetenskapliga data som stödjer det påstådda verkningssättet.

Det är troligt att den rekommenderade fastan kan vara farlig för cancerpatienter eftersom det finns en potentiell risk för allmän undernäring. Eftersom Breuss förbjuder konventionell cancerbehandling medan patienter genomgår hans behandling, finns det en risk att patienter avbryter konventionell behandling.

Vetenskapliga undersökningar av fördelarna och farorna med Breuss Cancer Cure saknas. Vad är det?

Beskrivning

Kärnan i Breuss Cancer Cure är en stel diet som består av en 42-dagars fasta i kombination med speciella grönsaksjuicer och teer. Ytterligare rekommendationer ingår, till exempel för att undvika så kallade vattenvener.

Rudolph Breuss föddes i Österrike 1899. Han arbetade först som elektriker och senare som naturläkare. Han utvecklade Breuss Cancer Cure eller Breuss Total Cancer Treatment. Breuss dog 1990.

Ingredienser, applicering och dosering

Han gjorde denna unika juice som ger exceptionella resultat för att hantera cancer. Han har behandlat mer än 45 000 människor som kämpat med cancer och andra obotliga sjukdomar med denna metod. Brojs konstaterade att cancer kan uthärda endast med hjälp av proteiner.

Han designade en unik matkur som varar i 42 dagar, och han föreslår att du helt enkelt dricker te och hans speciella grönsaksjuice, med rödbetor som huvudingrediens. Under dessa 42 dagar svälter cancercellerna och dör samtidigt som din totala hälsa förbättras.

För att förbereda hans speciella juice behöver du ekologiska grönsaker. Här är exakt vad du behöver:

  • Rödbetor (55%),

  • Morötter (20%),

  • Rotselleri (20%),

  • Potatis (3%),

  • Rädisor (2%).

Uppmärksamhet! Det är därför jag inte litar på Big Pharma:

 

Du behöver bara lägga alla komponenterna i en mixer och blanda dem alla väl. Det är allt, du förbereder dig för att påbörja din behandling.

Tänk helt enkelt på att inte överdriva det med konsumtion av juice, dryck så mycket som din kropp behöver.

Rödbetor är rikligt med antioxidanter, C, B1, B2, B6 vitaminer, folsyra och pantotensyra, och mineralerna – kalium, fosfor, magnesium, kalcium, natrium, järn, zink, rödbetor anses vara en av de mest hälsonyttiga grönsaker. Den röda färgen i betor kommer från magentapigment som kallas betacyaniner.

En mängd olika forskningsstudier har faktiskt bekräftat att rödbetor är oerhört fördelaktiga i behandling mot leukemi och cancer.

Först och främst är det rikligt med betain, som är en aminosyra med effektiva anticanceregenskaper. Dessutom är det en stark antiinflammatorisk, antioxidant och avgiftande representant. Forskningsstudier bekräftar att betain skadar celler i tillväxtvävnaden.

Rödbetor kan användas för behandling av många olika typer av cancer och resultaten från en studie visade att 100 % av de ämnen som behandlar cancer svarade positivt på behandling med betor.

Det är fördelaktigt för gravida kvinnor på grund av det faktum att det innehåller höga nivåer av folsyra. Det förbättrar funktionen hos levern och gallblåsan och undviker förstoppning. Det hjälper till med huvudvärk, tandvärk, dysenteri, benproblem, hudproblem och menstruationsbesvär. Det är en riktig medicinsk växt för alla ändamål som måste vara en viktig del av varje diet.

Behandlingen beskrivs i tre böcker skrivna av Breuss, men det är inte klart om förlagen har ändrat, lagt till eller utelämnat originalutlåtanden.

Till exempel nämner den engelska översättningen av Breuss bok inte att han inte tillät strålbehandling och injektioner samtidigt med sin behandling. Ytterligare ändringar skrevs av Thomas.

Breuss fastställde strikt att cancerpatienter inte får dricka eller äta något annat än de juicer och teer han rekommenderade under en period på 42 dagar. Han gav strikta instruktioner om beredning och intag av specifika juicer och teer.

RELATERAD: 

Juicer inkluderar rödbetor, morötter, rotselleri, rädisa och potatis i de fall patienten har fått diagnosen levercancer. Alla grönsaker skulle vara ekologiskt odlade och vegetabiliska sediment skulle avlägsnas. Den maximala intagna mängden juice var 500 ml per dag.

Breuss tilldelade tre teer för alla typer av cancer: ”salviate”, ”njurte” och ”trannobbte”. ”Salvia te” inkluderar Salvia officinalis (salvia), Hypericum perforatum (Johannesört), Mentha piperita (pepparmynta) och Melissa officinalis (balsam) i ett specifikt förhållande. Teet kunde tas efter önskemål.

”Njurte” inkluderar åkerfräken Equisetum arvense (balsam), Urtica dioica (brännässla), Polygonum aviculare (trampört) och Hypericum perforatum (Johannesört), i ett speciellt förhållande och ska endast tas under de första tre veckorna.

”Trampört-te” inkluderar Geranium robertianum (stinknäva) och endast en halv kopp kallt te bör intas per dag. För speciella cancertyper rekommenderas ytterligare teer. Det var inte tillåtet att använda socker.

I fall av leukemi skulle patienterna behöva dricka de rekommenderade teerna och juicerna, men kunde äta allt annat med undantag av köttsoppa, nötkött, fläsk och uppvärmd mat (den engelska översättningen nämner nötköttssoppa, fläsk, kemiska livsmedelstillsatser, bränd mat och fetter).

Breuss föreskrev vidare att patienter inte skulle påbörja Breuss Cancer Cure direkt efter operationen, utan bör vänta i minst två till fem månader. Inga samtidiga behandlingar var tillåtna under behandlingen. Han rekommenderade frisk luft och motion, och rökning bör sluta.

Dessutom bör patienten inte ligga ovanför så kallade ”vattenvener” (källor för markstrålning) och bör undvika malpulver, insekticider, aerosolburkar eller luftfräschare i huset.

Breuss uppgav att patienter som genomfört Breuss cancerkur aldrig mer borde äta uppvärmd mat, utan kunde tillåtas att gradvis börja äta saltreducerad, lätt mat, och bör dricka cirka 60 ml av grönsaksjuicen per dag i ytterligare två till fyra Veckor.

Ytterligare instruktioner lades till 1987: patienter bör ha en eller två skålar med lökbuljong om dagen (endast vätskan). För att stödja hjärtat bör patienterna ta 20 till 40 droppar Crataegus oxyacantha (hagtorn) tinktur. Personer med diabetes bör fortsätta insulinbehandlingen.

Instruktioner publicerade 1990: för att ersätta kalcium och kalium bör patienter dricka ett te gjort av Plantago lanceolata (grobladlans), Plantago major (bredbladig groblad), Cetraria islandica (isländsk mossa), Pulmonaria officinalis (lungört), Glechoma hederacea (jordreva), Verbascum thapsus (kungsljus) och Ligusticum mutellina (Meum mutellina ört). Patienter med lever- eller gallblåsaproblem bör dricka en buljong av bönskida istället för lökbuljong.

Påståenden om effektivitet

Breuss hävdade att han sedan 1950 framgångsrikt har behandlat mer än 2000 patienter. Han uppskattade att sedan 1986 hade ytterligare 40 000 patienter med cancer och andra ”obotliga sjukdomar” blivit botade genom att använda hans metoder.

Som bevis hänvisade han till vittnesmål och tackbrev skrivna under perioden 1971 till 1985. Breuss hävdade att behandlingsmisslyckanden endast kunde uppstå om hans instruktioner inte följs strikt. Han trodde att omkring en miljon människor kunde bli helade, ”om den så kallade cancerforskningen och den ortodoxa medicinen skulle vara med mig istället mot mig.”

Verkningsmekanism/påstådda indikationer

Breuss postulerade att cancerceller uteslutande lever på fast föda (”…de enda patienter som dog var patienter som fick något att äta.”). Han hävdade att cancerceller inte kan livnära sig på grönsaksjuicer och cancerceller dör om patienter bara får i sig grönsaksjuicer och speciella teer under en period av 42 dagar.

Breuss citerade Bruno Vornarburg som sa att den cancerframkallande processen livnär sig på proteiner och att en tumör inte kan fortsätta existera om patienten lever på en proteinfri diet.

Dessutom hävdade Breuss att efter en proteinfri diet attackerar och förstör kroppen tumören som ”operation utan kniv”. Breuss trodde att hans ingripande inte bara var ett botemedel, utan att det också tjänade förebyggande mot cancer.

Över 45 000 cancerpatienter säger att den här drycken behandlade dem

Rudolf Breuss var en österrikisk läkare mest känd för sitt engagemang för att hitta ett naturligt botemedel mot cancer.

Hans år av studier ledde till att han utvecklade en 42 dagars juicediet utformad för att döda utvecklande cancerceller. Sedan dess introduktion 1980 har mer än 45 000 patienter enligt uppgift funnit framgång med behandlingen.

Personer utan cancer har också provat kosten (ibland i så lite som en vecka) och rapporterat betydande positiva hälsoeffekter, inklusive:

  • Förbättrad sömn
  • Ökad energi
  • Minskad risk för förkylning och influensa
  • Dieten

Som en del av kosten, som beskrivs i The Breuss Cancer Cure, instrueras patienterna att inte äta fast föda under 42 dagar. Istället förvandlas grönsaker till en juice.

En portion av receptet kräver:

  • 1 beta
  • 1 morot
  • 1 st selleri
  • En halv potatis
  • 1 rädisa

Dessa ingredienser bör saftas och silas för att ta bort alla bitar. Ta en titt på den här videon för att observera skapandet av Breuss juice:

 

https://www.youtube.com/watch?v=hLQYcOyHGv4